Serviciul de transfer către IBAN de la RunPay

Serviciul de transfer către IBAN reprezintă un pas important pentru facilitarea plăților digitale rapide, sigure și eficiente. Acest serviciu permite transferul de bani între conturi bancare diferite, indiferent de instituția financiară în care acestea sunt deschise. 

Acum puteți plăti orice factură prin portofelul RunPay, doar introducând rechizitele bancare ale furnizorului și banii vor ajunge direct în contul său bancar.

De asemenea, puteți transfera bani în orice cont bancar al Dvs. sau al prietenului din Republica Moldova sau puteți primi bani în portofel de la orice bancă din țară, pur și simplu oferind expeditorului rechizitele Dvs. din cabinetul personal.

Cum a devenit posibil acest lucru?

Sistemul nostru de plată s-a conectat la sistemul automatizat de plăți interbancare (SAPI). Acum prin intermediul RunPay, puteți transfera bani de la cont la cont.

Utilizarea serviciului de transfer prin IBAN oferit de RunPay este simplu și în doar câteva click-uri. Iată pașii de bază:

  1. Înregistrarea sau Autentificarea: Înregistrați-vă pe platforma RunPay sau autentificați-vă în contul deja existent.

  2. Introducerea datelor destinatarului: Introduceți detaliile transferului, inclusiv suma de bani, IBAN-ul beneficiarului și destinația plății.

  3. Confirmarea tranzacției și revizuirea detaliilor tranzacției: Alegeți tipul achitării “contul RunPay” și revizuiți detaliile tranzacției.

  4. Confirmarea: Veți primi o confirmare că transferul a fost inițiat.

Comisionul este doar 3,5 lei per tranzacție, indiferent de suma transferului.

Dacă primești bani de la altă bancă la IBAN, atunci comisionul este de 0%.

Prin platforma RunPay puteți primi bani de la orice bancă, sau orice persoană. De asemenea puteți achita orice factură, aveți nevoie doar de rechizitele bancare ale furnizorului.

RunPay - comod, ușor și cel mai important rapid!

Accesează website-ul și efectuează un transfer chiar acum.

Sau o poți face și mai comod! Doar instalează aplicația RunPay direct pe telefonul tău. 

O puteți descărca aici 👉 https://my.runpay.com/app