E-commerce - serviciu nou RunPay

Un serviciu de plăți electronice pentru businessul autohton.

Plățile online devin tot mai indispensabile pentru succesul unei afaceri, fie ea mare sau mică. În acest context, RunPay Moldova vine cu o veste excelentă pentru antreprenorii și companiile în curs de dezvoltare - lansarea serviciului de e-commerce.

Conectarea la acest tip de serviciu oferit de RunPay oferă companiilor potențialul de a simplifica și asigura plăți confortabile în procesul de vânzare a serviciilor sau produselor.

Trecem ușor de la achitări în numerar - la achitări online!

Cum o facem? Ușor si rapid!

Serviciul e-commerce de la RunPay este destinat companiilor ce doresc să își extindă afacerea și să integreze plățile online beneficiind de suportul și expertiza unei echipe profesioniste în domeniul plăților electronice.
Plata prin widget-ul RunPay este o soluție sigură pentru plățile electronice pentru orice companie care dorește să integreze plăți online.

De 7 ani dezvoltăm infrastructura de plăți pentru e-business. Oferim clienților noștri o metodă simplă, sigură și rapidă pentru efectuarea plăților în favoarea furnizorilor de bunuri și servicii. Prestarea serviciilor de plată se efectuează în baza celor mai bune practici aplicând o abordare individuală pentru fiecare client.

De ce RunPay?

RunPay vă permite să creșteți cota de piață, oferind clienților Dvs. posibilitatea de a efectua metodele de plată naționale și internaționale preferate.

RunPay este un serviciu de plăți electronice pentru business-ul autohton. Oferim servicii de acceptare a plăților prin diverse metode: pe site-ul Dvs., în aplicațiile Dvs. mobile, la casă (cafenea, restaurant sau magazin) cu o gamă largă de funcții:

  1. Integrare ușoară: Instalarea rapidă datorită modulelor noastre CMS, API-ului, widget-ului.

  2. Securitate avansată: Protejarea datelor tranzacționale ale clienților este o prioritate majoră pentru RunPay. Din acest motiv, compania a investit în soluții de securitate de ultimă generație.

  3. Metode variate de plată: Serviciul permite comercianților să accepte o gamă largă de metode de plată, inclusiv carduri bancare, conturi de plăți RunPay și portofele digitale, pentru a satisface preferințele diverse ale clienților.

  4. Suport tehnic: Echipa RunPay oferă asistență tehnică și are grijă ca toate nevoile sau întrebările comercianților sunt abordate într-un mod eficient și prompt. Orice operațiune tranzacțională necesită o acționare operativă.

  5. Soluția ideală: RunPay oferă o soluție sigură, simplă și personalizată pentru orice profesionist, care dorește să integreze plățile online.

Ce vă oferă RunPay?


WIDGET DE PLATĂ
O soluție simplă pentru configurarea rapidă a plăților pe site-ul Dvs. în doar câteva minute (află mai mult).


ANULARE CU RAMBURSARE
Efectuați rambursări fără un ordin de plată, ușor, prin cabinetul personal sau automatizat prin API (află mai mult).

FACTURARE ELECTRONICĂ
Emiterea contului electronic online (află mai mult).

Serviciul de plăți online RunPay, oferă posibilitatea de a utiliza cele mai populare metode de plată cu cardurile Visa/Mastercard, conturi de plăți RunPay și portofele digitale, în doar câteva click-uri, fiind o modalitate sigură și rapidă pentru clienții conectați la afacerea Dvs. (află mai mult).

Deci, crezi că a venit timpul să integrezi serviciul e-commerce în afacerea ta?
Cu siguranță că răspunsul este Da!

Într-o lume în continuă evoluție digitală, adoptarea unui serviciu e-commerce de calitate, poate fi esențială pentru succesul unei companii. RunPay, cu serviciul său e-commerce complet și funcțional, aduce numeroase beneficii pentru afaceri, de la diversitatea metodelor de plată și suportul clienților, până la securitatea datelor. Astfel, companiile pot beneficia de o platformă puternică pentru a-și extinde prezența online, a atrage noi clienți și a crește veniturile, în timp ce își optimizează costurile operaționale.

Pentru mai multe detalii, accesați link-ul, lăsați-ne datele Dvs. de contact și vom reveni.

Pentru mai multe informații, ne puteți găsi la:

tel.: (+373) 60-032-328

e-mail: sales@paymaster.md