Închidem anul 2020, privind înapoi cu mândrie la munca depusă

Astăzi suntem lideri incontestabili pe piață, cu cea mai mare rețea de primire și eliberare a numerarului, depășind chiar și rețeaua „Poșta Moldovei”! Suntem prezenți în toate orașele țării și acoperim aproape toate zonele rurale (peste 780 de localități)!

 

Acest lucru a devenit posibil datorită efortului depus, nefiind distrasi nici de concurenți, nici de factori externi.

Ne-am concentrat asupra muncii și am făcut totul pentru a face serviciile noastre  cele mai convenabile și accesibile pentru utilizatori.

Pentru că, nu suntem obișnuiți să ne mulțumim cu puțin ne vom strădui mereu să fim mai buni, să creștem și să ne dezvoltăm!

 

  • Una dintre primele noastre realizări a anului a fost lansarea aplicației mobile RunPay, care a fost auditată și înregistrată  cu succes la Banca Națională a Moldovei.

 

  • Am adăugat o nouă opțiune - suplinirea portmoneului prin card bancar. Această opțiune a devenit foarte populară ca mijloc de transfer de bani din străinătate, deoarece este mai profitabilă și mai rapidă decât sistemele tradiționale de transferuri bănești. Acum utilizatorii noștri pot primi transferuri bănești pe întreg teritoriul țării, în orice punct de eliberare a numerarului RunPay.

 

  • Utilizatorii RunPay pot acum să solicite cu ușurință un credit instant și să primească bani pe portmoneul său electronic în doar câteva clicuri. Acest serviciu este disponibil în compartimentul "Solicită Credit" în profilul personal RunPay.

 

  • Axându-ne pe confortul utilizatorilor, am început să extindem rețeaua de eliberare a numerarului prin terminale CASH-OUT. Așadar, am instalat 4 terminale CASH OUT în capitală și în termen restrâns vom adăuga încă 30 de astfel de terminale în toată Moldova!

 

  • Aflându-ne în procesul de rebranding, am lansat un nou site de afaceri www.runpay.md cu un design comod și modern și, în curând, vă vom bucura cu portalul de plăți actualizat my.runpay.com.

 

  • Desigur, au fost adăugate și noi utilități locale. Pentru Bălți - Gospodăria locativă și Glorin Inginering, pentru Comrat - Su Canal, pentru Florești - servicii Salubrizare Florești. Locuitorii acestor orașe nu mai au nevoie să meargă la oficiul poștal și să stea la cozi lungi pentru a plăti.

 

  • La solicitarea utilizatorilor, a fost adăugat  un număr mare de jocuri și diverse organizații de creditare.

 

  • Utilizatorii au acum posibilitatea să-și suplinească conturile electronice în sisteme de plați precum YooMoney (Yandex.Money), PayPal și portmonee P din sistemul WebMoney. Cu noi, aceste servicii au devenit disponibile la cel mai mic tarif din țară!

 

  • Și, desigur, am lansat identificarea la distanță a utilizatorilor noștri, care a devenit deosebit de relevantă în contextul pandemiei. Acum, pentru a profita de toate avantajele portmoneului Dvs RunPay, nu mai trebuie să veniți la birou, ci doar să completați un formular pe site-ul my.runpay.com, sau în aplicația mobilă Runpay. Specialistul nostru din Serviciul Asistență va lua legătura cu Dvs. prin apel video.

 

Închidem anul 2020 și, privind înapoi cu mândrie la munca depusă, vrem să vă mulțumim tuturor, dragilor noștri utilizatori și parteneri, pentru încrederea Dvs. și pentru faptul că împreună am reușit să finalizăm cu succes chiar și un an atât de dificil. 

Promitem că în noul an vom deveni și mai buni și vă vom bucura în continuare cu servicii noi.
Ne vedem în Noul An!